Natuur DVD KNNV, première zaterdag 13 februari

 

Zaterdag 13 februari is de dag van de lancering van de KNNV DVD over de Zoetermeerse natuur. Vanaf 14.30 uur doorlopende vertoning in de gloednieuwe stadsboerderij “de Weidemolen in Oosterheem. De DVD brengt o.a. ook het Buytenpark mooi in beeld.

Meer info, zie bijgaand persbericht of klik op:

http://www.knnv.nl/zoetermeer/

Film: Zoetermeer, een stad vol leven, biodiversiteit van een groeikern
Halverwege de jaren 60 van de vorige eeuw werd Zoetermeer groeikern en groeide in 50 jaar tijd uit van een dorp van 9000 naar een stad van 120.000 inwoners. In mooie en sfeervolle beelden laat de DVD zien dat het groen onlosmakelijk deel uitmaakt van deze nieuwe stad. Dat levert een gezonde, groene leefomgeving en een reeks sterk van elkaar verschillende parken op met als gevolg een verrassende hoeveelheid plant- en diersoorten. Met het voltooien van de wijk Oosterheem komt het eind van die groei in zicht. Voor de KNNV-afdeling Zoetermeer was dat de reden om deze DVD te laten maken. Het doel is de kijker uit te dagen om die soortenrijkdom zelf te gaan ontdekken. En 2010, het Jaar van de Biodiversiteit is daar natuurlijk een uitstekend moment voor. Op 13 februari start gemeente Zoetermeer met de campagne Biodiversiteit en deze film is de startschot voor de campagne.
Om 14.30 uur vindt de premiere van de film plaats op stadsboerderij De Weidemolen in Oosterheem. Het adres is Burgemeester Middelberglaan 2. Deze DVD is na afloop van de premiere te koop bij de stand van de KNNV. U bent van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen.
Voor meer informatie over de DVD film en de verkoop daarvan na 13 februari kunt u terecht op website http://www.knnv.nl/zoetermeer/ of een email naar zoetermeer@knnv.nl.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s